Gezins- en Jongerencoaching

Geen ellenlange gesprekken maar een concrete & doelgerichte aanpak die kind/jongere & ouders opnieuw voeling laten krijgen met oplossingen. 

 

Gezin

De Sherpa Coaches weten uit eigen ervaring dat ouders en begeleiders soms voor moeilijke dilemma’s staan als een jongere het even niet meer weet. Een gesprek met een Sherpa Coach kan nieuwe inzichten geven waardoor nieuwe perspectieven gecreëerd kunnen worden. Ouders van wie hun kind door Sherpa Coaches gecoacht wordt, worden gedurende het traject over de voortgang  goed op de hoogte gehouden.

Jongeren

In de puberteit gebeurt er enorm veel. Zowel lichamelijk als geestelijk verandert alles. Voor sommige jongere brengt dit grote problemen met zich mee. Er zijn misschien ruzies met ouders of ze zitten gewoon even niet lekker in hun vel. Uitgangspunt is in ieder geval dat de klant het zelf doet. De coaches van Sherpa fungeren als tijdelijke gids en het is echter de jongere zelf die nieuwe inzichten zal verwerven en de oplossingen zelf in de praktijk mag toepassen. 

Uitgangspunt is in ieder geval altijd dat de klant het zelf doet. De coaches van Sherpa fungeren als een tijdelijke gids, die luisteren, vragen stellen en spiegelen. Het is echter de jongere die nieuwe inzichten mag verwerven en de oplossingen zelf in de praktijk mag toepassen. Alleen door het zelf te doen krijgt de jongere meer vertrouwen en ervaart gelijk vooruitgang.

Loopbaan Coaching

Als werknemer spendeer je een groot deel van je tijd aan je werk, dus is het belangrijk dat je jezelf goed voelt in je job. Hiervoor heb je een baan nodig die aansluit bij jou talenten en bij jou interesses. Iedereen wordt geboren met talent. Er is echter alleen maar talent als het gezien wordt.  Als werknemer is het belangrijk dat hij terecht komt in een functie waar hij goed in is en waar zijn talent gezien en gewaardeerd wordt. 

Stress en Burnout Preventie

A Dat langdurige blootstelling aan stress kan leiden tot fysieke en mentale klachten is algemeen bekend. Als we niet doeltreffend met stress weten om te gaan, kan het onze psychische reserves gaan uitputten. Als we samen kijken naar hoe jij het beste kunt functioneren, dan kunnen we kijken welke stappen jij moet nemen om het omkeerbaar te maken. Zodat jij terug evenwicht in je leven krijgt!

 • “Mensen veranderen niet door wat ze anderen horen zeggen, maar door wat ze zichzelf horen zeggen.”

   

 • “Het is niet de berg die we overwinnen maar onszelf!”

 • ” Wanneer je alles tegenzit, bezie dan ook eens je eigen houding.”

   

E-Coaching

Steeds vaker willen mensen geholpen worden in het comfort van hun eigen omgeving.

E-coaching is een coachingssessie waar je via het internet direct contact hebt met de coach op een moment wat jou het best uitkomt. 

 • Je werkt waneer jij dat wilt, wat jou het best uitkomt.
 • Je terkt je eigen planning en kunt die altijd aanpassen.
 • Je hoeft je niet te verplaatsen.
 • Je kunt je coach op elk moment mailen.
 • Je kunt nalezen wat jullie samen hebben gedaan.
 • Je bent met je coachingsproces bezig in een zelfgekozen ruimte.